James Bond 007 – DIE ANOTHER DAY – 2002

Handlingen involverer mangemilliardæren og finansmannen Gustav Graves med en plan som involverer diamanter i verdensrommet. Han har sent ut et gigantisk speil laget av diamanter som skal fokusere all solenergien på et lite område. Dette nye supervåpenet skal brukes til å ødelegge den demilitariserte sonen som separerer Nord-Korea fra Sør-Korea. Bond (Pierce Brosnan) får i oppdrag å forhindre en global katastrofe.

Dette er den 20. James Bond filmen som hadde premiere i Norge 31. januar 2003. Dette er også den siste filmen hvor Pierce Brosnan spiller hovedrollen. Denne filmen er også markering av 40-års jubileet for James Bond filmene (Dr. No 1962) og er spekket av hyllester til de tidligere filmene.

Die another day har en åpningssekvens som skiller seg ut fra de tidligere Bond-filmene. Den klassiske pistolløpssekvensen starter med at det kommer en CGI-generert kule mot publikum.

Bond sin bil i denne filmen er en Aston Martin Vanquish V12 og vi har en stående i vår utstilling.  I tillegg har vi en flott utstilling av James Bond rekvisitter som en ihuga lokal filmrekvisitt-samler har samlet i mange år.

Spread the love

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

3 × four =