Tønsberg Motorshow 2018 – kjent fra film!

Tønsberg Motorshow arrangeres for andre gang 21-22 april i Fix Arena utenfor Tønsberg ved hjelp av innsatsen fra medlemmene i Tønsberg Automobilklub, Tønsberg MC klubb og Corvette Club Norway’s lokalavdeling.  Denne gangen har vi valgt å lage noen tema-utstillinger blant de øvrige årsinndelte kjøretøyene for å vise frem kjente filmer og tilhørende bil og MC.  Vi satser mye på Børning 1 og 2, de norske filmene med en gul Ford Mustang – Lille Gul – som hovedrolleinnhaver og som vi har gleden av å presentere til deg som publikummer. Vi satser hardt på å få flere biler fra filmen på denne standen.

Med kjøretøy i film kan vi ikke unngå å vise frem en Bullitt-Mustang, Eleanor fra Gone in 60 seconds og James Bond 007 sin Aston Martin Vanquish V12 fra filmen Die another day.  Vi satser mer på norske kjendis-kjøretøy med Fridtjof’s moped og julenisse-sleden fra Vazelina Hjulkalender.  Vi tror de små vil ha stor glede av å kunne komme nært traktoren Gråtass og skurkeburet.  Og noen flere filmer som vi kommer tilbake til etter hvert som showet nærmer seg.

Vi samler 130 kjøretøy og 70 motorsykler, samt en rekke salgsboder inne i den 6.000 kvadatmeter store kunstgressbelagte hallen.  Vi serverer kald og varm drikke, vaffler og varme måltider og vi har noen spennende ting som skjer på utsiden av hallen, blant annet en rekke militærhistoriske kjøretøy.

Vi ser frem til å se deg i Fix Arena 21-22 april.

Spread the love